Serla ja Q-VIO hiovat yhdessä huipputuotteita


Monille ovat tuttuja Metsä Tissue Oy:n Serla-oravat, jotka seikkailevat niin mainoksissa kuin avaimenperissäkin. Niitä valmistetaan vastuullisesti Kiinassa ja on kehitetty alusta asti Q-VIOn kanssa. On pieniä oravia ja suuria – ja muutama aivan jättimäinen.

Nyt jo kuuden vuoden mittainen yhteistyö Serlan ja Q-VIOn välillä alkoi suosituksesta.

”Kollega totesi minulle, että soita Q-VIOlle, siellä on varmasti kaikki mitä sinä tarvitset. Niin päädyin Eiran puheille. Sen jälkeen onkin tehty hienoja projekteja yhdessä heidän kanssaan ja yhteistyö on ollut sujuvaa.”

Eikä vain oravia vaan paljon muutakin

Serla tekee paljon myymäläpromootioita isoissa tavarataloissa ja ruokakaupoissa. Q-VIOn kautta hankitaan myymälämarkkinointiin välillä suomalaisia laatubrändejä, kuten Iittalaa tai Aarikkaa, välillä luodaan ja tehdään ihan omia tuotteita. Q-VIO toimittaa Serlalle myös erilaiset t-paidat, fleecet ja takit.

”Eiralla on hirvittävän hyvä käsitys siitä, minkälaisia juttuja me tarvitsemme ja haluamme. On kiva, että sieltä päin tarjotaan aktiivisesti sellaista, mitä emme osaa itse edes hakea.”

Yhdessä tehden on parempi kuin yksin pähkäillen

Q-VIOlta saa myös design-apua, kun uusia tuotteita suunnitellaan ja tehdään alusta asti itse.

”Siinä käy usein niin, että minulla on jokin idea tuotteesta. Kerron, että tällaisen minä haluaisin. Mutta sitten, kun alamme yhdessä ideoida ja pallotella, saadaan aikaiseksi jotain vielä parempaa, kuin itse alun perin ajattelin. Q-VIO kulkee niin paljon maailmalla ja näkee kaikenlaista, että sieltä tarttuu mukaan paljon hyviä ideoita.”

Olipa tarve melkein mille tahansa tuotteelle, Q-VIOlta löytyy kyllä aina jostain päin maailmaa kontakti, joka niitä tekee. Jokaisen ongelman kanssa voi mennä heidän luokseen, ja kysyjä saa aina apua.

”Se säästää minulta paljon aikaa, kun ei yksin näitä asioita tarvitse ihmetellä.”