ti 02.03.2021

Hyvät ideat kumpuavat erilaisuudesta

Hyvät ideat kumpuavat erilaisuudesta

Share on facebook
Facebook

Osaavassa, kannustavassa ja erilaisuudesta ammentavassa tiimissä työn tekeminen on tehokasta, hauskaa ja tuloksellista, Q-Vion osakas ja projektipäällikkö Minna Vilkas toteaa.

Idiootit ympärilläni on kirja, jota työpaikallamme on luettu ja josta on tullut tiimimme yhteinen juttu. Tunnistamme nimittäin toisissamme kaikki kirjassa esitetyt persoonallisuustyypit: energisen ja käänteissään nopean johtajahahmon (punainen); idearikkaan, aurinkoisen hengennostattajan (keltainen); järkevän, tarkan ja käytännönläheisen talousihmisen (sininen) sekä tekevän ja rauhallisen puurtajan (vihreä). Luovuus on pukeutunut tiimissämme moniin anteeksipyytelemättömiin väreihin.

Hilpeä cocktailimme on aivan loistava ja persoonien erilaisuus ehdoton vahvuus. Jos meidät kaikki olisi veistetty samasta puusta, mistään ei tulisi mitään.

Moninaisuutta hyödynnetään tehokkaasti sekä yrityksen arkisissa päätöksissä että asiakkaita varten tehtävien luovien ratkaisujen suunnittelemisessa. Kolme vuotta sitten kaikki tiimiläiset pääsivät työntämään näppinsä uusien toimitilojen suunnitteluun. Näin toimien jokainen sai mieleisensä työtilan. Kaikkien mielipidettä kuullaan myös silloin, kun luomme asiakkaitamme varten jotakin uutta.

Asiakkaat ja heidän tarpeensa ovat erilaisia. Uskallankin väittää, että värikylläisestä paletistamme löytyy sopiva yhdistelmä ihan jokaiselle.

Give Away -tuotteet, liikelahjat, brändituotteet ja työvaatteet. Täysin räätälöidyt valikoimat ja painetulla logolla varustetut yksinkertaiset tuotteet. Kokonaiset mittatilaustyönä valmistetut vaatemallistot peräti yhdeksän X:n L:ään saakka. Asiakkaan verkkokaupan rakentaminen ja ylläpitäminen.

Melkein mikä vain on mahdollista – ja jos ei ole, sille löytyy hyvä vaihtoehto.

On etuoikeutettua saada tehdä näin monipuolista työtä vaativien, laatutietoisten ja asialleen omistautuvien asiakkaiden kanssa. Lottovoitto on myös tämä monivärinen ja timanttisen osaava tiimimme.

Näiden osasten summasta ei voi syntyä muuta kuin priimaa.

Lisää luettavaa:

Maailma on erilainen ostajan silmin

Pyrkimys vastuulliseen tuotantoketjuun on viety meillä Q-VIOssa mahdollisimman pitkälle. Vastuullisuus on niin monisyinen ja hankala hallittava, että lopputulos on aina enemmän tai

Etänä yksin – vai sittenkin yhdessä

Korona ajoi ihmiset etätöihin: hajotti fyysiset tiimit, haastoi perinteiset rutiinit ja lisäsi yksin tekemistä. Toisaalta se tehosti työntekoa ja kannusti kehittämään uusia

Vastuullisuutta vastuullisuusmarkkinointiin!

Viherpesun ja harhaanjohtavan markkinoinnin soisi olevan ohi. Asiakas ansaitsee oikean tiedon ja läpinäkyvän tuotantoprosessin päätöksentekonsa tueksi, toimitusjohtaja Eira Hovi kirjoittaa. Minulta hajosi